TORSDAGSLUNCH MED KENTH ÅKERMAN, SJU TANKAR OM ATT MÅ SOM BÄST – SJÄLVLEDARSKAP

Ledarskapsexperten och föreläsaren Kenth Åkerman kommer till oss och delar med sig av sju tankar om att må som bäst. Det kommer handla om det som idag många företag säger sig vilja ha från medarbetarna och som man vill satsa på: personligt ledarskap och självledarskap.

Du kommer inspireras och får utmana dina egna tankar. Det blir en mix av mental träning, coachning och en kick i baken, lagom inför att du ska sätta nästa års mål.

Kenth är sannerligen mångsysslare med många järn i elden, Han har passion för kommunikation, service, bemötande och att se människor växa.

Bygger kompetenta team med energi, ansvar, tillit och initiativförmåga. Han är även författare till böcker inom coachande ledarskap, service och personligt ledarskap.

Senaste boken är SLUTA CHEFA BÖRJA LEDA: Hur laget blir större än jaget. Skriver nu på nästa bok på temat Tystnadskultur.

Efter 3,5 år senast som kommunikationschef i inom offentlig sektor är han nu tillbaka som föreläsare och ledarskapscoach. Hans föredrag har alltid högt tempo blandat med reflektion, är praktiska och väcker till eftertanke. Devisen är: do CHANGE concrete. www.kenthakerman.com

Pris: Självkostnad 150 kr betalas på plats

Plats: Mercado Mexico, Södra Vägen 18

Tid: 12:20

ANMÄL DIG HÄR