Nätverksträff med Shoka Åhrman, sparekonom och strateg på SPP

Är du redo att expandera ditt professionella nätverk och skapa meningsfulla kontakter?

Anslut dig till oss för en exklusiv nätverksfrukost, arrangerad av Handels Vänner, där vi samlar Young Alumni och professionella mitt i karriären för en morgon fylld med möjligheter att nätverka och knyta nya kontakter.

Vi är stolta att presentera Shoka Åhrman, sparekonom och strateg på SPP och brinner för att bryta ner ekonomiska frågor från makro- till plånboksnivå. Med stort engagemang deltar hon i samhällsdebatten och syns ofta förklara hur politiska beslut och händelser i vår omvärld, så som omställningen mot klimatmålen, påverkar företagen och dig som sparare. I radio, press och TV kan du ofta ta del av hennes tankar kring olika frågeställningar i vår omvärld som berör din ekonomi.

Under denna engagerande morgon får du chansen att lära känna andra likasinnade individer inom din bransch, utbyta erfarenheter och idéer, samt skapa värdefulla kontakter som kan öppna dörrar för framtida samarbeten och möjligheter.

Vår målsättning är att skapa en inkluderande och givande miljö där du kan känna dig bekväm att dela dina mål och visioner, samtidigt som du får möjlighet att lära känna andra ambitiösa och drivna individer som delar din passion för framgång.

Ta steget och anmäl dig idag för att ta del av denna unika möjlighet att nätverka, lära känna andra och knyta nya kontakter som kan leda till ovärderliga möjligheter för din framtida karriärutveckling!

Låt oss tillsammans bygga framtidens nätverk!

Pris: 160 kr. Kaffe/te fralla och smoothie ingår

Plats: Convendum, Kungsportsavenyn 21

Tid: 07:45

ANMÄL DIG HÄR