Cash is Queen – skaka om maktbalansen i näringslivet!

För ett mer jämställt företagande! Kvinnliga entreprenörer är underrepresenterade bland ägare och i ledningsgrupper i svenska företag, och har mycket lägre tillgång till riskkapital. Det är dags att förändra systemet!

Tisdagen den 28 mars fyller vi mötesplatsen Yesbox i Göteborg med modiga och engagerande entreprenörer, startups, investerare och innovatörer i en imponerande laguppställning.

Välkommen till Cash is Queen – eventet där du får lära dig att framgångsrikt pitcha din affärsidé, ta makten över ditt eget företagande och hitta lösningar tillsammans med andra entreprenörer. Förändringen börjar med oss!

Delta på plats eller följ livesändningen digitalt.

TALARE

  • Moa Gürbüzer sadlade om från socionom till hyllad entreprenör och grundare av Oddbird. Företaget som förändrar vår syn på alkohol. (Handelsalumn)
  • Natali Suo är medgrundare till mental health tech-bolaget Meela och grundare av Stressgäris. 2022 blev hon vald till Female Founder of the Year av DI Digital, vunnit flera priser och säkrat riskkapital. (Handelsalumn)
  • Andrea Hartmann Jovell är moderator och talare och tränar ledare begripliga. Hon har drivit en PR-byrå som växte till 10 anställda, jobbat som kommunikations- och marknadschef för Göteborg & Co och driver Vidunderlig kommunikation.
  • Charlotte Bergqvist är prisad ledare och sverigechef på energibolaget Cloudberry Clean Energy
  • Pernilla Esping är entreprenör inom hållbar matproduktion och driver Stora Tumlehed gård.
  • Adela Rivero är kvällens moderator. Hon är verksamhetschef på Handelshögskolan i Göteborgs Alumniförening. Adela har tidigare jobbat frågor inom lån och affärsutveckling via sin tjänst på Almi Företagspartner Väst AB.

Arrangör: YESBOX – Home of Entrepreneurs

Pris: Kostnadsfritt

Plats: Yesbox, Gamlestadens Fabriker, Hus B13 Gamlestadsvägen 4 (Öppna karta) 415 02 Göteborg

Tid: 16:30

ANMÄL DIG HÄR