Att leda mig själv och andra

Handelshögskolans Alumniförening i Göteborg tillsammans med Prové bjuder in till mentorträff där vi delar med oss av kunskap, verktyg och inspiration för att öka kunskapen och förmågan till ett utvecklande ledarskap och självledarskap.

Målsättningen med föredraget är att ge kunskap om ett utvecklande ledarskapsbeteende som kan ha effekter för mentorskapet. Vi pratar bland annat om tillstånd och tillit, den personliga utvecklingsresan, ledarskapets fyra perspektiv samt värderingar och drivkrafter.

Upplägget är upplevelsebaserat med mycket interaktion där teori varvas med reflektion och diskussion. Alla deltagare kommer få med sig reflektionsfrågor efter föreläsningen för att kunna fortsätta dialog och utveckling. Deltagarna får också en personlig utvecklingsplan som kan användas för att planering, uppföljning och dokumentation av sin personliga utveckling.

Föredragshållare:

Annika Bogfors

Annika Bogfors är managementkonsult på Prové och har lång erfarenhet av att arbeta med individ-, grupp- och organisationsutveckling, både som chef och förändringsledare. Hennes perspektiv syftar till att hjälpa individer och organisationer att nå sin fulla potential, skapa balans och hållbarhet samt nyttja människors drivkrafter för att gå från nuläge till önskat läge.

 

Christina Aspestedt

Christina Aspestedt är managementkonsult på Prové. Hon har över trettio års erfarenhet som ledare i både privat och offentlig sektor, där hon arbetat med utveckling av verksamhet, grupper och individer. Christina uppskattar att växla mellan strategiskt och operativt perspektiv. Hon drivs av att se personer växa och våga testa nya möjligheter.

Om Prové:
Vårt fokus på kvalitet, önskade effekter och ett brinnande engagemang bidrar till att utveckla organisationer, individer och arbetssätt. Vi har tillit som grund för utveckling och vet att samspelet mellan kultur och struktur ger verklig förändring.  

Prové arbetar med förändringsledning och projektledning inom verksamhetsutveckling, affärsutveckling, organisationskultur, individ-, grupp- och ledarskapsutveckling inom både offentliga och privata verksamheter.

Prové har gedigen erfarenhet och kvalificerad kompetens inom ledning och styrning, organisation, digitalisering, processer och utveckling av individer, grupper och ledare. Genom att alltid utgå från verksamhetsnyttan stärker vi våra kunders konkurrenskraft. Vi sätter människan först och vet att alla individer har potential att utvecklas och göra sina verksamheter ännu bättre. 

Pris: Kostnadsfritt

Plats: Handelshögskolan

Tid: 17:30